facebook tracking
Karriereside

Connect med os

Har du allerede Connect? Log ind.

Hvad er du mest interesseret i?

Hvad passer dig bedst?

Connect med

eller
Mente du @

Vores privatlivspolitik

PuL (Persondataloven 2008:204)

Når du indsender en ansøgning eller interessetilkendegivelse til Aalborg Zoo, registreres dine personlige data i vores onlinebaserede rekrutteringssystem. Kandidater kan ansøge om en bestemt ledig stilling eller lægge deres data ind i rekrutteringssystemet. Oplysninger om ansøgeren gemmes i en database. Kompetente rekruttereringsledere i Aalborg Zoo kan derefter matche kandidater med ledige stillinger.

Vi har brug for din tilladelse for at kunne administrere din anmodning / forespørgsel. Ved at acceptere vilkårene i denne tekst, accepterer du, at Aalborg Zoo kan indsamle, bearbejde og bruge dine personlige oplysninger for at behandle din ansøgning / interesse. Dette indbefatter, at nogle data kan gemmes. Derfor beder vi dig om, at du omhyggeligt læser denne tekst og klikker på knappen, hvis du forstår og accepterer vilkårene.

Dine personlige oplysninger vil ikke blive videregivet til uautoriserede parter. Du accepterer dog, at dine personlige data kan overføres indenfor Aalborg Zoo eller til tredjemand, der handler på Aalborg Zoo's vegne, og dette kan omfatte servere og databaser uden for det land, hvor ansøgningen er indgivet. Dette kan indebære overførsler uden for EU / EØS og USA.

Aalborg Zoo er ansvarlig for behandlingen af dine personlige data. Du har ret til at indhente de personlige oplysninger, der vedrører dig. Hvis du har spørgsmål om dette, bedes du kontakte os ved at sende en e-mail til mlw@aalborgzoo.dk.

Vil du vide mere om dine rettigheder i henhold til Persondataloven, PuL? Læs videre her: www.datainspektionen.se

Tjek din e-mail

For at logge ind på Connect, skal du bekræfte din e-mail-adresse ved at klikke på linket, som vi har sendt dig.